Bruiloft | Elnard & Elisabeth

Elnard & Elisabeth trouwden op een prachtige, zonnige juni-dag. Een dag die startte bij Elisabeths ouderlijk huis in Wijk en Aalburg. Daar vandaan (met het bruidspaar in een Porsche 356 Speedster) voor een kort fotomoment naar Heusden, en van daar door naar Tante Loes in Rhenen, waar de daggasten het bruidspaar opwachtten. Aan de waterkant! Het bruidspaar kwam namelijk als verrassing aan met de pont.

Na een kerkdienst in de kerk van Ingen, en het oplaten van duiven (waarbij een van de duiven van de stress voor een groene vlek op Elisabeth d’r jurk zorgde :-)) waren toost, diner, receptie en feest bij De Molen in Rhenen. Een heerlijke, feestelijke dag met veel oog voor details, een geweldige film van de mannen van FormatF en onder de super regie van de weddingplanners van Vier Je Geluk.

Weddingplanner: www.vierjegeluk.nl
Videograaf: www.formatf.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *