Bruiloft | Michaël & Jeanine

Een herfstbruiloft wilden Michaël & Jeanine en een herfstbruiloft krégen ze! Eind oktober gaven deze prachtige mensen (klinkt cliché, maar dat zíjn ze!) elkaar het ja-woord in het magnifieke stadhuis aan de Coolsingel in Rotterdam. Man man man… 🙂 Als je dáár mag trouwen! Een prachtige locatie, dito – live uitgevoerde – muziek bij binnenkomst en vertrek van het gezelschap, nog even doorgaan? Nee, ’t gaat hier ook om de foto’s, en die schoten we voor de reportage in de tram remise in Rotterdam en in het Kralingse bos. Op die laatste locatie was ’t bitterrrrr-koud. Heerlijk was het klimaat op de andere binnenlocaties, waar de dag voor mij eindigde in het mooie Zalmhuis onderaan de Brienenoord. Een geweldige dag om bij te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *