Bruiloft | Arno & Doriene

Een heerlijk feest! Dat was de trouwdag van Arno & Doriene. Na wat heen en weer pendelen tussen ouderlijke ‘woonstedes’ van bruid en bruidegom, een o zo enthousiaste ‘first look’, de fotoreportage in een prachtig Amersfoorts park (tijd kan écht veel te hard vliegen als je met elkaar foto’s aan het maken bent :-)) en ontvangst van de daggasten bij Doriene thuis ging het richting het gemeentehuis (met bootjes door de grachten!).

Daarna op weg richting de Joriskerk met mooie stekkies voor veuls te gekke groepsfoto’s en daarna de lunch. Het huwelijk werd kerkelijk ingezegend door Doriene haar vader en de trouwbijbel overhandigd door Arno’s vader.

Daarna richting feestlocatie voor diner en feest. Zoals ik al schreef: een heerlijk feest!

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *