Bruiloft | Benjamin & Rhodé

Dit prachtige stel mensen gaf elkaar het jawoord op een zonnige, zomerse septemberdag. Ik mocht starten bij Rhodé thuis waar Benjamin haar ophaalde met de een witte VW Kever cabrio. Een familiewagen in die zin dat Benjamin niet het eerste gezinslid was die erin trouwde en waar hij zelf de nodige sleutel-uurtjes in had zitten.

Na het schieten van de reportage in Haastrecht (onder andere in het museum van Bisdom van Vliet, een aanrader!) ging het richting de Ruige Weide in Oudewater. Daar werd heerlijk ontspannen het grootste deel van de dag doorgebracht. Het diner was – heel gaaf – in de boomgaard daar.

Rhodé is food designer, en vrienden die een bedrijf in die branche hebben verzorgden het diner – dat was niet standaard, maar speciaal! 🙂

De kerkelijke inzegening was in de Dorpskerk in Capelle aan den IJssel en het feest in de Johannahoeve. Echt een superdag met een superbruidspaar. Foto’s kiezen voor deze  blog (daarmee bedoel ik ‘weglaten’!) was lastig… 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *