Bruiloft | Bernhard & Ariëtte

14 Juli. Dat was de dag waarop Bernhard & Ariëtte elkaar hun ja-woord gaven. Dit (te) gekke :-), leuk stel mensen had werkelijk alles uit de kast getrokken om het hun eigen, persoonlijke dag te maken. “Let goed op de details bij het maken van de foto’s!” kreeg ik als opdracht van Ariëtte mee. En die waren er, overal!

En niet alleen dat! Naast alle mooie en prachtige officiële momenten werd er zo ver-schrik-ke-lijk gelachen…

Nadat Bernhard Ariëtte had opgehaald in haar ouderlijk huis in Stolwijk vertrokken we voor de reportage naar de dorpskerk in Oudewater en een locatie in Stolwijk. Burgerlijk huwelijk en diner bij Hoeve Nooitgedacht, kerkelijke inzegening in Stolwijk en daarna weer Hoeve Nooitgedacht voor de rest van het feest.

Alles onder de weer geweldige en bezielende leiding van Gerina en Aline van Vier Je Geluk.

En als we het toch over details hebben: Gerina had deze dag haar ‘blooper van het jaar’ die ze hier op Facebook uit de doeken doet. 🙂

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *