Bruiloft | Tim & Corine

Het was in september dat Tim en Corine elkaar het ja-woord gaven. Prachtig weer met flinke temperaturen! Voor de foto reportage ging het richting slot Zeist (mooie plek!), heerlijk in de ochtendkoelte. Leuk detail: aan de ene kant hadden we zomerkleuren terwijl aan de andere kant van het park de herfstkleuren hun intrede al hadden gedaan.

Het burgerlijk huwelijk vond plaats in het gemeentehuis van Zeist met aansluitend de kerkelijke inzegening door de vader van Corine in de dorpskerk. Daarna richting De Hof in Renswoude voor bruidstaart, diner, receptie en feest. De dag kon al niet meer stuk, maar Tim had het helemaal voor elkaar toen hij nog even op een politie motor op de foto mocht, zie ‘m glimmen hieronder… 🙂

Een heerlijke, ontspannen dag!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *